Alla inlägg under december 2009

Av Linda-li - 25 december 2009 12:24

Ungarna blev hel- nöjda med julklapparna, så nu känns det bra att jul- spektaklet är över! Jag gick ut och jobbade lite extra i går och det var riktigt roligt, inte minst för att jag fick ha "min" bil, den splitternya Ford Focus Ghia- bilen, I love it! (Jag som aldrig gillat ford....)

Jag jobbar i helgen också, samt nyårsafton, så några extra- slantar blir det väl fastän vården har skrattretande ob- tillägg.

Fick en julklapp av mamman till tjejen som har Ompidi inhyrd här, en korg proppad med olika flaskor från bolaget, ost, kex och clementiner, shit va överraskad jag blev.....hur gulligt som helst:) Sen hade dom hängt upp runda knäckebröd i alla boxar i stallet, såg riktigt gott ut, men Lady var den enda som började knapra direkt! Men så är hon ju en shettis.....

Jag har ont i skallen i dag, anledning okänd, så nu ska jag ta någon tablett så att jag hinner känna mig fit for fight innan jag börjar jobba;)  

Av Linda-li - 25 december 2009 12:19

        

Av Linda-li - 25 december 2009 12:02

      

Gillar den här konstnären, Luis Royo, vars konst oftast består av fantasy- kvinnor i världar av demoner, hjältinnor- angel warriors..... Tror att något av hans verk ska få inspirera min nästa tattoo.....:) 

Av Linda-li - 23 december 2009 17:53

Den här var, som hos många andra, självklar på begravningen.

Av Linda-li - 23 december 2009 17:38

I kväll är det precis fyra år sedan jag pratade med pappa för sista gången. Jag ringde honom inför julafton, för att försäkra mig om att han skulle ställa bilen på motorvärmare när han kom. Anledningen till att det var så viktigt med en riktigt varm bil var att jag köpt en fågel, en undulat, till honom för sällskaps skull. Han var mer ensam än någonsin sen hans älskade hund, Petter, somnat in vid 15 års ålder några månader tidigare. Den lille pippin var blå, och påminde en del om Fabian, mammas snackande undulat, som fanns hos oss under många år. Katterna ville inget annat än att sätta klorna i den lille krabaten, så den stackaren fick sitta instängd i sin bur i Alexanders rum.... Han var ju liksom en överraskning, så det fanns inget att välja på. Nu fick han dock aldrig träffa sin tilltänkte husse, och pappa hann aldrig få reda på att det satt en blå liten fågel och väntade på honom.

Av Linda-li - 22 december 2009 09:28

Släpp loss, inte vara blyga nu:)

Av Linda-li - 22 december 2009 09:19

Det här bandet kan leverera, fullt ös, kan inte fatta att det är så längesen.....

Av Linda-li - 21 december 2009 11:39

Det har nu gått ett par dagar sen jag var här.....fullt upp med julbaket.....nu ljög jag:) Ute har det blivit ett riktigt vinterlandskap nu, äntligen.

Förra veckan var jag på bio två gånger, först var jag och Matte och såg "Luftslottet som sprängdes" och den var jätte- bra, liksom sina föregångare. Lisbet Salander, vilken brutta:)

I lördags blev jag bjuden på "New Moon" av Linda, tack! En tonårs- film, jag vet, men jag älskar de här vampyrfilmerna ändå. Lite konstigt, då det egentligen är romantiska draman, vilket jag oftast har jävligt svårt för......:) Hur som helst var jag och Linda hur bekväma som helst bland alla tonåringar, och när trean kommer i juni så kommer vi att vara där igen! Bella, Edward, Jake.......vilken mystik::)) Jag jobbar i kväll, och alla andra kvällar i veckan förutom onsdag. Hm, känns ju lite smydrygt....jag vill ju hellre feta mig i soffan och titta på tv, t e x Anna Anka's jul......

Ta på er mössa och vantar (mer kläder också i fall ni vill) och gå ut och njut av snön...eller nåt:)

Ovido - Quiz & Flashcards