Alla inlägg under december 2009

Av Linda-li - 17 december 2009 11:10

Av Linda-li - 17 december 2009 10:41

Den senaste tiden har jag längtat efter snö och minusgrader, och bett vädergudarna om detta..... Nu jävlar har jag blivit bönhörd, -20 grader och lite snö ute! Lusten att träna både häst och hund har kommit tillbaka, när regnet, plusgraderna och den stenhårda marken bytts ut mot detta vinterland........not!

Finns det inget mellanting? Jag fryser och lider..... T o m vovvarna har problem med kylan, speciellt när behoven ska uträttas....

Såg "Bonde söker fru" i natt när jag kom hem från jobbet, och alla bönder valde rätt så tippade tjejer. Man tvekade en aning när det gällde Janne, som själv verkade ha lite huvudbry inför valet. I kväll blir det samma sak, jag jobbar, så jag får se kvällens program när jag kommer hem! Vad vore mitt liv utan tv:n? Haha:)

Tänkte ta itu med julklappsinköp i helgen, då jag insett att julafton är nästa vecka.......det är så typiskt mig, planering är inte min starkaste sida, men jag hinner alltid! Snart är julen äntligen över, skönt! För mig betyder julen inte ett skit, det är barnens högtid, och man får försöka ha en positiv inställning för deras skull.

Merry fucking christmas everybody:)

Av Linda-li - 16 december 2009 13:53

Jobb i kväll.........Bonde söker fru i kväll.........innebär att jag får sätta mig framför datorn sent i kväll, för missa "bonde" tänker jag inte göra:)

Kallt som fan i dag, -7 grader och lite snålblåst, brrr.

Letar ängel/ gudinna som en idiot, som inspirationskälla för min nästa gaddning......längtar, blir inte förrän efter nyår någon gång. I love the hole process, så att säga, letandet efter själva ide'n, tatuerarens skiss och tolkning och sist men bäst, själva genomförandet! Eller kanske snarare det färdiga resultatet, konstverket på huden- forever and ever.......... poetiskt va?

Nu kan man ju lätt få för sig att jag är jättetatuerad, men så är ju tyvärr inte fallet......gäller att ändra på det:) Tänker inte bli "a piece of art" hela jag, utan ett par stycken till som går att urskilja från varandra kommer det att bli!

Nu måste jag gå ut och ge hästarna lite käk!  

Av Linda-li - 15 december 2009 16:22

Hur söt som helst:)

Av Linda-li - 15 december 2009 16:13

Fy fan......Linda är den av de jag känner som varit närmast något sånt här......änglavakt?

Ovido - Quiz & Flashcards