Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Linda-li - 6 januari 2010 21:56

Lyssna gärna medan ni läser inlägget nedan!

Av Linda-li - 6 januari 2010 21:17

......på en ung tjej's blogg i dag, där hon förbannade alla kroppsideal bland svenska tjejer, hur man ska se ut och hur man inte ska se ut. Hon var jätteförbannad på alla ytliga människor som uttrycker vad som är fult och osmakligt, och hon var jävligt less över synen på överviktiga...

Jag känner likadant, jag är spy-less på människor som säger att dom äcklas av en tjockis som går lättklädd eller blir illamående av att se en tjockis äta en hamburgare......typ.

Hur många gånger hör man inte; - Men fy fan, titta så hon eller han ser ut.........

eller; -Ser ni magen som hänger över, fan va äckligt...................

eller; - Hur fan kan man se ut på det där viset...........

Kan inte alla människor få vara precis som de vill? Lika osmakligt är det ju när det sägs hur jävla sjukligt det ser ut, när någon är "för smal".

Nä, fy fan, hur i hela friden kan man må så illa över en annan människa? När det gäller fetma eller undernäring finns bara ett problem, tycker jag, och det är hälsan! Jag skiter fullständigt i hur folk ser ut ur ett visuellt perspektiv, jag tycker att det är starkt och härligt att se folk som törs visa sig själva fastän magen hänger över byxlinningen, eller om någon har en udda stil! Själv trivs jag inte med övervikt eller undervikt (tror jag, har nog aldrig provat det sistnämnda), men om jag bryr mig om mina kilon så gör jag ju det för mig själv, inte för att inte äckla någon annan.........

Det kan fan inte vara enkelt att vara ung i dag, då man måste se ut på ett speciellt sätt för att folk ska respektera dig! Tjejer är mest elaka, upplever jag, iaf då det gäller att dissa andra tjejer. Dålig självkänsla, det måste bara bero på det. Det är ju inte bra om någon ser för bra ut heller, då måste ju den stackaren få fan för det.......usch. Jag ljuger inte då jag säger att jag aldrig haft detta "för mig", jag har väldigt vackra vänner, några tjocka och någon jättesmal, och jag har aldrig stört mig på deras anleten! Nä, alla jävla fördömare, skaffa er värdefulla liv utan att racka eller må dåligt över andra, det finns andra allvarligare problem i världen att bry sig om! Jag är jätterädd att mina barn ska växa upp och känna att de inte duger, oavsett hur de ser ut.  

Ovido - Quiz & Flashcards