Alla inlägg under februari 2010

Av Linda-li - 10 februari 2010 10:09

Kikade in på min syster- dotters blogg i går kväll och tittade på en liten filmsnutt av hennes dotter, där hon säger mamma! Tessan undrade om läsarna också kunde höra att hon säger just mamma, vilket är ganska stort när det gäller första bebisen, första gångerna man hör det:) Jag minns det som i går, när Alexander började prata och säga mamma, vad mallig man blev:) Och nu är han 17 år.......

Nyss gjort klart stallet och sitter inne och dricker lite (eller mycket) kaffe för att ladda så att jag orkar gå ut igen. Vi hörs:)

Av Linda-li - 9 februari 2010 15:00

Mulet och lite blåsigt, men tack och lov bara 7 minusgrader:) Selade på Bigge och åkte ut och joggade i ett par kilometer. Underlaget är inte det bästa då det blivit rätt så djupa gropar av hovarna från tidigare träningspass, och vi har själva valt att spara lite snö då det inte finns tillstymmelse till isskorpa under snön, bara hårdbacken.... Jättekonstigt, har aldrig varit med om att snön varit så kompakt utan tögrader, och att grus och gräs kommer fram om man tar undan lite snö  ...

Nu kommer Linda, och vi ska dricka lite kaffe och äta rulltårta, me like:)

Av Linda-li - 8 februari 2010 18:36

Tömkörde Tilda i dag, med sadel och tömmarna löpande genom stiglädren..... Har ju inte fått tag i någon sele än, så jag fick göra en specialare....:) Det finns ju en svanskappa på sadeln också så för hästen känns det ju i princip likadant, även om tömmen hamnar aningen längre ner på sidorna än vid användande av en sele, men det har ju ingen betydelse alls:)

Hon var ganska så duktig faktiskt, men gjorde några rejäla försök att vända och springa tillbaka till hagen igen, genom att slå och flyga i luften.....Hon är en tuffing, den lilla puddingen:)

Tömkörning regelbundet ett tag, sen vagnen på och vips så har vi en liten kör- ponny som föräldrarna (d v s Matte och jag) kan hjälpa till att motionera på ännu ett sätt:)

Av Linda-li - 8 februari 2010 10:45

Såg Ponnyakuten i morse då jag jobbade i helgen, och det är ett roligt och gulligt program. Barnen verkar så fina mot varandra, åtminstone vad man får se:))

Jag såg också det program som ska visas nästkommande söndag för det var också utlagt på Svt play! Lite skumt....

Tänk vad stort det ska kännas för de deltagande att få träffa och rida för idolerna, b la Jan Brink och Maria Gretzer. Jättekul program- ide', och säkerligen skådat av lika många vuxna som barn......

Kallt som f-n i dag, -14 grader när jag gick ut i morse, men solen är framme nu och det känns betydligt varmare.......våren närmar sig! Lovely:)

Av Linda-li - 7 februari 2010 15:54

  Julia och Johannesbergs Tilda!   Både häst och ryttare gör grimager......:) Tilda slängde av Julia i dag, så pappan fick gå bredvid sen för säkerhets skull.....:)    Småhovarna kratsas rena från snö och is!  Tilda och Lady väntar ständigt på mer mat!  Söta Tilda:)   Urgulliga lilla Lady:)       

Birger Jarl!!

Bigge var riktigt duktig framför vagnen i dag! Han kändes för första gången som en "riktig" travare och inte någon slags Hackney- häst(eller vad det heter)....:) Jag körde lite fartlekar och han tog för sig lite, jätte- kul!!

Off to work...:(  

Av Linda-li - 6 februari 2010 16:05

          

Av Linda-li - 6 februari 2010 10:56

Cool tjej med en skön raspig stämma:) Var min favorit under Idol 2007! Helrätt låt, lyssna och njut!

Ovido - Quiz & Flashcards