Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Linda-li - 14 februari 2010 11:10

 

"Jaha, har jag blivit förtidspensionerad igen? Hell yeah! Ro hit med lite mer krubb då!"  

Av Linda-li - 14 februari 2010 10:55

Ja, inte fan var det min intolerans mot laktos som orsakade mag- problemen, för i går fick jag feber också..... Matte släppte ut hästarna i morse innan han åkte på jobbet, d v s före 5 i morse. Rådjuren hade varit helt oblyga och ville inte sticka i väg från "deras" mat den tiden på morgonen, då är dom ju vana att äta sig mätta inför dagen:) Dom är ju för söta, men fulla av parasiter.......vissa säger att dom bär fästingar till andra djur även vintertid, men jag vet inte om det stämmer?

Har lovat Julia att hon ska få rida i dag, men vi får nog vänta till eftermiddagen i fall det blir av....mår bättre i dag, men är helt slut på.

Bigge är svullen uppför halva skenbenet nu, så han har väl fått in något skit i såret..... Jag var ute nu och tog in honom, tvättade rent och lindade. Egentligen skulle han ha fått gå ut och gå en sväng....får se om jag orkar sen  :)

Fy fan för såna här ledig- helger, jobbar man varannan helg så är det så värdefullt att få må bra när man är ledig. Ja ja, så farligt är det ju inte, ville bara låta er höra min självömkan, haha:)

Ovido - Quiz & Flashcards