Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Linda-li - 21 februari 2010 09:22

Har inte så mycket inspiration till att skriva just nu.......har inte så mycket att skriva om heller för den delen:) Ska vara det vanliga då, om hur jäkligt jag lider i denna kyla  . -18 grader nu, och blåsigt som fan, det känns behagligare vid - 30 än vad det gör nu...... Stormbyarna gör det olidligt att vara utomhus, inte ens de annars så aktiva vovvarna vill vara ute....

Såna här perioder är det faktiskt skönt att inte ha något direkt mål med hästarna, så som tävling eller liknande. Nu gör det inte så mycket i fall man ställer in träningen p g a vädret, förrut satt jag och plågade mig i ur och skur, mådde skitdåligt i fall jag nån gång fick rucka på "tränings-schemat". Det var jättenoga att hästen tränades i den pulsintervall som var tänkt, och man satt och skrev ner minsta lilla avvikelse. Och bara "skithästar" har man haft, så man har inte fått någon som helst utdelning på allt slit heller, hahaha:)

Samtidigt är det ju kul att ha mål, en klar morot liksom, och vi hästmänniskor är väl obotliga optimister (el. dumma och lurade) i vissa fall, så vi trälar ofta på mot målet i en väldig entusiasm för att "vi vet" att våran häst "har det i sig"!

Utan klara mål kan man lätt bli bekväm och få svårt att ta sig för saker, och det är man plågad av också......inte lätt:)

Måste ta reda på exakt hur länge man får ha sin tränarlicens vilande, i fall man tar upp travdrömmen igen  .

Ovido - Quiz & Flashcards