Alla inlägg under augusti 2010

Av Linda-li - 13 augusti 2010 18:10

  

Av Linda-li - 13 augusti 2010 17:31

Åkte in till Solänget i dag och körde några intervaller. Hästen kändes precis som sist, tyvärr. Det är långt i från katastrof, men känner att jag vill "mota Olle i grind", så jag kommer bara att skritta honom ett par dagar nu. De flesta skulle nog kalla mig för fjantig, för så pass bra tränar han, men jag har fått känna när han är som bäst och det är han inte nu. Han har ju iof tränat rätt hårt de sista veckorna, så att ta det lungt i ett par dagar gör nog bara gott;)


Av Linda-li - 10 augusti 2010 23:28

Nalle balle päronpung fick nya pjucks i dag, och hovis trodde inte att hovsprickorna nu skulle ha någon betydelse vid snabbkörning, så jag åkte in på banan i kväll för att köra lite intervaller. Jag körde 6 st i 30-35 fart och hästen kändes pigg och glad, men rörde sig inte 100... Bakdelen lite åt vänster, och stack då höger bak en aning. Dessutom har han stått och vilat extremt mycket på vänster bak i dag, och tycker mig se en liten fyllnad i vänster bakknä. Skumt, hur kan han kännas så fin och ren och inte gå helt rakt i vagnen? Hoppas att det är något tillfälligt, hagarna är hala efter allt regn så kanske har han gått och spänt sig, eller halkat... Det känns som om det skulle kunna vara något högt vänster bak, har kännt så förrut också när han inte dragit vagnen som bäst. Pulsen är bra, man tycker ju att den borde vara högre i fall han har ont någonstans. Vi får se hur det verkar i morgon;)

2 1/2 män på tv:n alldeles nyss, en riktig höjdarserie, rekommenderas! Sov gött;)

Av Linda-li - 9 augusti 2010 20:03

Cash In tog en snygg seger, sin första, på Solänget i dag och det blev cash in för Åsa=) Fan va roligt, han såg riktigt fin ut, och Åsa blev så klart skit- glad!

Tina var nere i Ö- vik i dag, mycket trevligt att träffas;) Hon hade dock inte med sig dottern då hon var rädd att jag skulle smitta henne med min jäkla förkylning.

En kopp kaffe och en massa trevligt surr blev det iaf, synd att vi bor 30 mil i från varandra. Men det är klart, vi slipper ju bli less också, hahaha;)

Blött som fan ute och regnet fortsätter att falla, om än i lite mindre mängd. Värst med all fukt är att Ludwig inte får sina våteksem att torka ut fastän jag torkar med klorhexedin, blir som vätskande köttsår, inte kul:(

See you;)

Av Linda-li - 8 augusti 2010 11:39

Vava Boko på stallgången i gäststallet på Solänget;) Full av energi....? Öh?

  

Middagstid i hästarnas hem;)

         

    

Lille Bigge- bus  

      

Dom är så vackra=0)

Av Linda-li - 8 augusti 2010 11:31

 

Slänger in en bild på Alex's senaste A- traktor när han nyss fixat den, visst är den fin?

Lite pinstriping by Alexander piggar upp en gammal sliten gitarr;)

Jag är så stolt över min lille pojke, han är så händig, konstnärlig och duktig;)

   

Men han har som alla andra 17- åringar en "skit- sida" som inte saknar attityd, hahaha;)    

Av Linda-li - 7 augusti 2010 19:40

Jaha, nu spelas rock för en massa onyktra och glada partynissar uppe på utescenen på Parken, och här sitter jag och hostar och snorar......fy fan:(

Fick sälja biljetterna iaf, jag fixade även så att Linda fick sälja sin, för hon skulle inte heller åka dit.

Är orolig för Nalles hovsprickor, dom skulle behöva nitas i hop på nåt sätt om jag ska kunna köra fort, tror jag. Hoppas att Janne kommer på någon bra lösning.

Spelade V75 i dag, och som vanligt blev det inga vinstpengar:( Fick se en enorm prestation av en Timo Nurmos- häst, körd av Kontio iaf, man fascineras verkligen av såna urstarka pållar:)

Ha en trevlig lördagkväll;)

Av Linda-li - 6 augusti 2010 16:37

Jag har feber än, och i natt hostade jag så in i h-vete att jag knappt fick sova:(

Nalle skulle köras i dag så Matte körde in honom på Solänget och Ronny kom och körde ett jobb med honom, tack;)

Tyvärr hade han galopp- skorna på sig så fort det gick fort, han sprang och spände sig och Ronny upplevde honom alldeles för lätt fram. När dom kom in i stallet igen ser dom att han fått lodrätta sprickor vf, just där "skon går över till flärp", ganska ordentliga.......stackars Nalleman, han kan helt enkelt inte springa fort på flap- skon:( Ringde hovis på en gång och han hade haft en hel del såna fall vid snabbkörning på flapp- sko. Så fort han närmade sig 20- tempo så blev han fladdrig och galopperade, så vi får hoppas att det beror på dojan.......

På tisdag får han nya pjucks, hade helst fått på dom i dag, men det var jäkligt sjyst av hovslagaren att komma så pass tidigt fastän han har massor med jobb;)

Nu går jag tillbaka till soffan och tv:n och tycker synd om mig själv, hahaha;)

Ovido - Quiz & Flashcards