Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Linda-li - 18 maj 2010 22:52

Klockan är snart elva på kvällen och man kan gå ut på bron i linne och ta sig en rök  , härligt:) Önskar att jag tagit med mig ett äpple på bron i stället, försöker ju sluta att röka i omgångar men det går ju inte så jätte bra....

For ut och åkte båge tidigare i kväll, och det var härligt, jag älskar hästkrafter i olika former  .

Har ju skott Nalle med sulor runt om men han har så stora fina strålar bak, så jag är lite rädd att han ska få ont av trycket från sulorna, tycker att han står och avlastar bakbenen mer än vanligt. Vill ju så gärna kunna arbeta honom för hand och tömköra lite borta i rinken dom dagar jag inte kör honom, och där har man ju tyvärr hittat några små spikar i det annars så suveräna underlaget....

Tycker inte att han står riktigt lika mycket under sig som tidigare, men vi knådar och stretchar vidare så får vi se hur det artar sig:) Man märker ju tydligt hur svårt han har att böja sig i höger varv då vänster fram får "längre väg".

Ska dra honom till kliniken på Dannero framöver och göra en check av hästen och fixa tänderna och så, det är en hel del som måste gås i genom, men det visste jag ju.

Hoppas att det blir några AR- kurser i sommar som man kan anmäla sig till, skulle vara så roligt:) Nä, nu väntar bron och äpplet  . Sov (?) gott  .......:)


Av Linda-li - 18 maj 2010 07:15

Åkte in och körde lite på Solänget i går, på rakbanan, och det var väl tur att man inte hade tänkt att brassa på så väldigt mycket för banan var ju fan inte bra.....

Berg- och dalbana p g a nylagt grus bitvis(?) på själva rakbanan och stenhårt på återhämtningen. Själva travbanan är ju avstängd hela veckan p g a reparationer, och det är väl inget att säga om det, men en sån gång är det väl extra viktigt att hålla rakbanan kalas- bra.

Linda var nere på Dannero med Kristallen för att vara med i ett 28- provlopp, och det hade gått kanon:)

Lite sämre väder i dag, och prognoserna har ju visat regn och mer sparsamma temperaturer. Går fort att bli bortskämd när det gäller fin- väder:)

Ovido - Quiz & Flashcards