Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Linda-li - 26 januari 2009 17:06

Idag var det Runes tur att komma ut och han var het och vass att köra. Ibland kändes det inte ens kul, så mycket låg han på. Hans ägare har berättat att när Rune hade ont i kotorna och knäna så brukade han bli het, och jag har aldrig riktigt upplevt honom så. Kanske har han ont någonstans igen eller så var det bara "dagsformen". Lär ju märkas nästkommande turer... Är inte sugen att behandla igen, har slängt ut så mycket pengar på Rune, men vad gör man om de inte är fräscha?

Hoppas den milda väderleken håller i sig, -4 grader är ju helt perfekt och underlaget kan nästan inte vara bättre på vintern.

Av Linda-li - 26 januari 2009 12:58

Två gifta berusade kvinnor på väg hem från krogen genar över kyrkogården, när de båda blir jättekissnödiga. Eftersom nöden inte har någon lag så sätter dom sig och kissar, den ena torkar sig med sina trosor och den andra sliter åt sig en grav-bukett och torkar sig med den.

Dagen efter så ringer den ene maken till den andre, smått upprörd...

-Måste ha gått vilt till igår, min fru kom hem utan trosor!

-Va fan, klaga inte du, svarar den andre, min kom hem med ett kort uppkört i arslet där det stod; Du var underbar och det tackar vi dig för! Alla medlemmar i metall avd. 12!

Ovido - Quiz & Flashcards