Alla inlägg den 29 september 2010

Av Linda-li - 29 september 2010 08:33

Frost på marken när man går ut på morgonen, rätt så vackert faktiskt, men jag är ingen vän av kyla.... Jag tycker att vi har den tyngsta perioden framför oss nu, innan snön kommer så är det bara mörkt och man har inte hunnit vänja sig vid temperaturerna. WTF, bara att gilla läget;)

I dag startar Åsa båda Tap In- pojkarna på Dannero så man får sätta sig framför liven och heja på!

Tycker att Nalles has har fyllt aningen igen:( Men det tror väl fan de', så som han har hållit på.

Det ringde en nära bekant från huvudstaden i går som hade en ide', han var så sugen att köpa en kalasfin 4-åring som han ville att vi skulle köpa in oss på, och så skulle hästen stå och tränas här hos oss. Nu handlade det om en hel del pengar och han ville äga en rätt så hög procent själv, och visst fan blir man sugen...

Men men, delägande? Jag har lite svårt för själva konceptet, när det gäller mig själv alltså, enda fördelen är att man då kanske skulle ha råd, typ;)

Har inte bestämt oss än, men det känns inte som om jag vill.... Man vill ju "ha ut" olika saker från sitt hästägande, kanske också beroende på period i livet. Flummigt? Ja, kanske;) Jag har t ex varit småbarnsförälder hela mitt vuxna liv, p g a stor ålderskillnad på ungarna, men hästarna har jag alltid behållit som "min grej". Vissa blir bara mamma för hela slanten när dom får barn, bara fru när dom gifter sig eller nåt i den stilen, hahaha;) Inte fel alls, om det är vad man vill, men jag har behövt en slags fri-zon och hästarna och hundarna har varit en perfekt sådan! Vill inte att min egen "skithäst" kommer i skymundan heller, blir nog lätt så kanske när tiden tryter och någon annan är inblandad och pushar på?

På tal om nåt helt annat så har Alex beställt ett riktigt tatuerings- set, så nu jävlar kanske man får sin egen gaddare i familjen! Är han lika duktig med nål på hud som han är med penna på papper så ska han få köra lite på mig, jag är ju nästan jämt sugen på nån ny tattoo;)

Ha nu en trevlig dag i solen, gärna på Dannero travbana;)

    

Ovido - Quiz & Flashcards