Alla inlägg under mars 2009

Av Linda-li - 7 mars 2009 10:00

NORSK VIAGRA;

Ett stycke sked

Två stycken gummiband

Fäst skeden med handtaget uppåt längs penis och med skedbladet sittandes under anus. Om stånd önskas, bajsa i skeden!

Av Linda-li - 6 mars 2009 13:50

Klibbsnö till förbannelse gör att man knappt kan köra....

Rune skulle köras i dag men när jag tog in honom så var han tjock i höger fram.... Hittade ett balltramp på samma ben så förmodligen kommer svullnaden från det, hur i h-vete man nu lyckas få in någon skit när det är fullt med snö i hagarna och boxarna hålls så rena att en människa utan tvekan skulle kunna lägga sig och ta en tupplur där... Hur som helst selade jag på och skrittade ut en kort sväng för att se om svullnaden skulle gå ner, och den minskade något. Fastän han har sulor så fick han såna styltor att det känns farligt, kan ju halka omkull eller vricka sig. Jäkla skit, det går troll i Billsta, kan man säga så? Hade ju hjälpt en aning om man kunnat trava på.. Eller förresten, det hjälpte inte Jiggen i går, som satte sig ett kort ögonblick när han kördes igår. Jaha, varför köra Jiggen, tänker ni nu? Vet inte, nostalgi kanske? Han var pigg och glad, och lite sned... Men, kul var det lika fullt, och hur jag ska klara att skicka honom till de evigt gröna, det vete fan. Det gäller att grow up och stålsätta sig med tanken att det omöjligt går att "rädda" varje häst till ett fortsatt liv.

Höjden av feghet är att stå på mattkanten och inte våga hoppa ner! Vad det nu ska betyda?

Av Linda-li - 4 mars 2009 17:36

Ja, det var ju ett tag sen sist, det har bla Annmari haft åsikter om, så nu kommer ett par rader!!

Vi har en häst mindre nu, Johannesbergs Tilda har flyttat till en familj i Vännäs, där hon nog kommer "mer till nytta" än här. Julia har ju inte ett superintresse, om man säger så, och Lady är den ponny hon ägnat sig åt. När broddarna åker ur skorna på Rune så är det tänkt att Lady ska få bli hagkompis åt honom, ifall han är snäll emot henne. Hon är ju gammal den lilla minishettisen, så det får ju inte gå för vildsint till... I somras smet ju Lady faktiskt in i R.B's hage och då gick det ju bra, så det ska nog inte vara någon fara. Kul för Rune också att få en kompis i hagen! På tal om Rune så har han inte "sträckt till sig" riktigt än. Något har hänt, men vad? Monica kommer till Ö-vik igen i slutet av månaden, så då får hon komma och gå igenom honom. Kanske har han strulat ut i hagen och "knorkat" till ryggen....? Han verkar inte ha ont någonstans, det är det som är så märkligt. Typiskt som f-n är det iallafall, det var ju dags för honom att öka och speeda upp sig i träningen.

Vi har beställt slakt till Jiggen, den 19:e mars. Det känns jättehemskt men jag vet verkligen inte vad jag ska ha honom till? Har försökt att annonsera ut honom också, gratis på livstidsfoder, men ingen har nappat! Det finns väl en sån uppsjö av "avdankade" travare att det helt enkelt inte går att hitta någon vänlig hästmänniska som inte har tusen andra hästar till förfogande. Vill ju inte att han ska vara någon slags sällskapshäst heller, utan uppgift i livet, det är ju helt värdelöst såvida man inte har flera hektar med "blandad natur" och en massa flockmedlemmar att tillgå....och hur många har det? Har kollat runt på en del andra hästar, men jag hittar inget intressant. Det klokaste vore väl att vänta tills man har pengar att köpa något riktigt bra. De här billiga hästarna är ju billiga av en anledning, och brukar bli jäkligt dyra i slutändan. Tragiskt är att samma dag som Jiggen, så åker också två stycken från Lindas stall, en fyraåring och en femåring, till de evigt gröna... Skador har satt punkt för deras tid här på jorden, så de är ju i samma "båt" som Jiggen, ingen vill ha dem som ridhästar förmodligen och då finns det ju inte så mycket att välja på.

Har varit nere i Träsk och skottat spån idag, tur att vi har den möjligheten då det fortfarande inte finns något spån på Granngården, ingen annanstans i Ö-vik heller för den delen... Det görs väl pellets av allt förbannat nu mera.

Ja, så ligger det till i Billsta, vi hörs!

Ovido - Quiz & Flashcards