Alla inlägg den 13 mars 2009

Av Linda-li - 13 mars 2009 16:24

Rune känns fortsatt fin, som förr, och idag körde jag på några repor i 40-tempo. Vill börja använda pulsmätaren igen men det är för kallt att köra utan handskar och "klockan" går inte att ha runt handleden när handskarna är på. Kan inte heller fästa den på vagnen då jag ser så jäkla dåligt att siffrorna skulle bli omöjliga att urskilja. Vore bättre om den vore utformad som ett tidtagarur, då kunde man ju lätt hålla den i handen bara, men som den ser ut blir det för klumpigt med handskarna. Skit samma, våren och värmen är snart här. Har fortsatt att kolla runt efter en ny häst, men inte hittat något som jag fastnat för. Linda hämtar hem en 4-årig kallblodsvallack i morgon, ska bli kul att se den.

Let's dance i kväll, kul!

Av Linda-li - 13 mars 2009 09:40

Karins häst, Savanna, åkte igår efter att varit halt en längre tid. Det har inte gått att behandla bort så nu springer hon på de evigt gröna. Fanns inget att välja på men hon har varit inhyrd här ett år så nog känns det lite när boxen "gapar tom".

Såg Uppdrag granskning igår när jag kommit hem från jobbet, om den här Veronika Larsson som lurat till sig hästar lite här och där för att sedan göra sig en förtjänst genom att slakta dem och sälja köttet utomlands där priserna är höga jämfört med här. Vilken jävla människa, rent ut sagt! Hur kan man stå och titta en människa i ögonen och dra nån jäkla historia om hur hästen ska få ett drömliv som sällskapshäst åt hennes älskade halvblod, och sen åka raka spåret till sitt eget slakteri och bulta dom? Det lär ju ha varit raka spåret för det är ju knappast någon förtjänst att stå och föda dom först. Vissa har verkligen ingen moral eller känsla. Fy fan, vilken osmaklig tjej. Läste sedan tjatten på SVT, och där hade vissa kommenterat att det minsann inte blev några upprörda känslor om/när kor och grisar slaktas, så vad gjorde det att de här hästarna gått det ödet till mötes? Det handlar ju för f-n inte om det, det osmakliga är ju lurendrejeriet hon bedrivit när hon blåst folk som inte alls ville att deras djur skulle dö, utan få ett fortsatt liv. Annars hade dom väl slaktat själva! Oärliga människor är det gott om, tyvärr, men den här historien om Veronika Larsson är förhoppningsvis unik... En feg jävel är hon dessutom som inte tordes stå för det hon gjort, eftersom det faktiskt är hennes fulla rätt att slakta hästar hon äger!

Ovido - Quiz & Flashcards