Alla inlägg den 28 juni 2009

Av Linda-li - 28 juni 2009 17:54

Nu har Elsie kommit till världen och jag hörde just henne "prata" på telefon. Hur mysiga låter dom inte, bebisarna? Längtar till jag får åka och hälsa på och uppvakta, tills dess; GRATTIS!

Av Linda-li - 28 juni 2009 17:00

Alla som känner mig vet att jag har svårt för att gråta, de senaste dagarna har jag haft svårt för att låta bli.. På Magnus begravning blev det ännu tydligare vilken tragedi det är att han inte finns längre. Min syster är otröstlig och jag känner mig otillräcklig... Att se hennes och hans föräldrars sorg gjorde så ont att det knappt går att beskriva. På kistan stog en stor förstoring av honom och det kändes så overkligt att den unge snygge killen på bilden var densamme som låg i kistan, på samma gång har inget känts verkligare när sorgen bland oss som satt där var så stor. Alexandra, som åkte med oss till Ö-vik, har nu åkt vidare till Grekland i dag. Hon har syskon och pappa där så jag önskar att de tar väl hand om henne, då de inte känner henne så väl...och du syrran, oroa dig inte för katterna, dom har det bra här!

Några rader om hästarna, som jag trodde att jag tappat intresset för.....

Kung Rune är min nu, tack Sten! Ja, jag blev ju tvärless på allt vad hästar hette ett tag då jag tyckte allt slit inte gett någon utdelning... och det har det ju inte heller....MEN jag inser nu att intresset för hästarna inte alls svalnat, jag var nog bara rädd att mista Rune nu ifall han inte tävlar i trav något mer. Jag är helt enkelt inte typen som klarar av att byta ut hästar bara så där, Jiggens död tog hårt på krafterna fastän han hade så uppenbara rörelsestörningar att det måste ha varit något "fel" på honom som ingen hittade. Rune Brun har ju blivit en väldigt speciell häst för mig dessutom, med tanke på hur förändrad han blivit sen han kom. Vi har trivts med varandra och våra egenheter, helt enkelt... Man är på tok för blödig för sporten egentligen, inte ens Birger kändes ju kul när man gick och grubblade på vad som skulle hända Rune. Nä, ska man satsa stenhårt på trav ska man vara mer som Linda i Bjästa! Hon har sagt till mig flera gånger att hon nästan blir rädd för sig själv då hon är tvärtom mig i sina känslor, hon känner inte så för någon häst att hon har svårt att sälja eller slakta. De hästar hon har sköter hon medan de funkar för ändamålet, gör de inte det så åker dom! Helrätt om man ska satsa på trav! Det är sportens baksida och man ska vara av rätt "virke" ifall man ska klara av det.

Hur har då Rune det för dagen? Jo, han får äntligen vara häst på riktigt då vi har släppt i hop honom med Birger och Lady. Hittills funkar det bra, och Rune som inte är van att gå med någon annan häst i hagen ser ut att stortrivas! Kanske får han upp lusten att springa med andra hästar, vem vet? 

Ovido - Quiz & Flashcards