Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Linda-li - 30 juni 2009 12:46

Som överskriften säger så har tyvärr Birger blivit lite utanför i hagen...stackarn. Rune är lite bossig och hingstig nu och har klappat till lille Bigge på bogen, som nu håller sig lite för sig själv. I morgon ska grannens ponny också släppas med dom, och jag hoppas att Bigge och den ska "finna" varandra. Tre är ju sällan ett bra antal...synd då det såg ut att gå så bra i början.

Ludde har spytt och skitit om vartannat här på morgonen, hoppas att det går till sig. Ska få äta lite risavkok nu, ifall han vill ha då han är rätt kräsen. Någon som har tips på nåt annat bra?

Av Linda-li - 30 juni 2009 11:01

Till veckans travexpert utnämner jag Annmari! Till skillnad från oss andra så tippade hon rätt i vart och vartannat lopp i går...Grattis!

Spookie och Mayday kom 5:a respektive 3:a och det lyfter vi på hatten för! Båda hamnade invändigt till en början och det såg ju inte så ljust ut på förhand, så pållarna var duktiga! John hade sagt till Åsa sen att Spokesman hade rubbet sparat så en 5:e placering känns ju lite synd, men från ett 8:e spår på kort distans är det ju svårt.. Otroliga travhästar, dessa två, i en mycket fin författning! Heja Åsa!

Och du Annmari! Glöm inte revansch-mötet onsdagen den 7:e......

Ovido - Quiz & Flashcards