Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Linda-li - 9 augusti 2008 10:09

Det började igår, fredag, med att Jiggen och hans sällskapsdam Savanna var på rymmen från sin beteshage... Hagen var riven både på nedersidan och ovansidan och hästarna var och hälsade på grannens hästar. Kanske var det någon älg som gått nere vid sjön och skrämt dem eller rent av råkat riva en del av hagen? Hur som helst hade båda hästarna klarat sig utan några skador och det var inga problem att ta fast dem.

På kvällen var det tävlingar på Solänget och vi åkte dit för att titta och spela lite. Linda hade Hilda ut till start men hon slutade tyvärr oplacerad med galopp och hängde på höger töm så hon ska till veterinären till veckan... Trist!

När vi kom hem hade Julias ena ponnyskrälle, Lady, kommit in i Runes hage... Det var lugnt och dom gick och åt tillsammans när vi kom men intorkad svett på dem båda samt spår av gräs på Runes vänstra sida vittnade om att dom säkert hade haft det lite livat tidigare. Antingen hade Rune lagt sig ner, svettig, efter ett "race" eller då hade han gått omkull då marken var blöt och hal efter regnet på morgonen...

Idag, lördag, var det ju meningen att ett tuffare intervalljobb skulle köras inne på Solänget men vi får skjuta upp det efter gårdagens bravader, tyvärr. Tog ut Rune på ridplanen och testade lite arbete på volt och han var märkbart stelare i vänster sida då han hade svårare att länga den i höger varv... I övrigt verkar det som allt gått bra då benen är fina utan värme och svullnader. Vi får se hur det verkar i morgon och planera utifrån det.

Ovido - Quiz & Flashcards